2013. július 11., csütörtök

15. rész. Lustálkodás.

Halii.^^ Itt is a kövi rész.:) Köszönöm a komikat és lájkokat! A kövi 8 komment után jön. Komizni, feliratkozni, lájkolni ér.;) További szép napot! szeretlek titeket.♥ Ja és ha komiztok írjátok le benne hogy milyen a blog. Nyugodtan hideg, meleg is jöhet! 

Lassan ébredezni kezdtem. Nyújtózkodtam egyet az ágyba és felültem. Körbe néztem és a szoba üres volt, majd a tévére pillantottam. Épp a 101 kiskutya ment. Elmosolyodtam és felálltam az ágyban. Közben rájöttem hogy nem tudok mit fel venni. Felkaptam magamra a törölközőt és átslisszoltam a szobámba. Valami jó ruhát kerestem, végül megtaláltam.
A hajam szerencsére megszáradt, így kifésültem. Közben pedig azon gondolkodtam hogy lehetnek a többiek. Az órára néztem ami 4 órát mutatott. Jó sokat aludhattam. Mikor kiléptem a szobából meghallottam a többiek hangját. Leballagtam a lépcsőn, egyenesen be a nappaliba.
-Jó reggelt álomszuszék.-röhögött Louis.
-Jó reggelt.-nevettem én is. Liam felállt és oda jött hozzám.
-Jól vagy?-suttogta a fülembe miközben ölelt.
-Persze, csak fáradt voltam, ugyanis kényelmetlen volt a széna.-suttogtam én is. Liam nem válaszolt csak rám nézett egy olyan "úristenezmiattamvan" fejjel. Elmosolyodtam és gyönyörű szemébe néztem. Csak egymást néztük, majd elnevettem magam. Oda húzott a kanapéhoz és leültünk. Valami sorozat ment a tévében.
-Lux hol van?-néztem körül.
-Amíg aludtál Harry haza vitte.-válaszolt Niall, Harry pedig elnevette magát. Ekkor Zayn és Traci jött le az emeletről kézen fogva mint a szerelmesek. Csak nagyokat néztem.
-Együtt vagytok?-kérdeztem boldogan.
-Igen.-válaszolt büszkén Zayn.
-Én mindent átaludtam?-kérdeztem nevetve a többiektől.
-Úgy látszik.-puszilta meg a homlokom Liam.
-Egyébként gratulálok nektek, és Zayn, vigyázz rá.-néztem rá fenyegetően, de a végén elnevettem magam. Közben Stefani és Tess is betoppant két nagy bőrönddel.
-Hát ti?-néztem rájuk vigyorogva és megöleltem őket.
-Míg Traci szülei nem jönnek, addig itt fogunk lenni.-örült Tess.
-Jaj de jó, és hol fogtok aludni?-néztem rájuk.
-Tess Niallnél, én Harrynél.-válaszolt gyorsan és egyszerűen Stefani. Ekkor a két emlegetett szamár is ott termett. Oda sétáltak a lányokhoz és mögéjük álltak.
-Itt valami nem stimmel.-nevettem és elindultam a konyhába. Megint éhes voltam. Körül néztem, de nem nagyon találtam valamit, csak 3 doboz pizzát. Elvettem belőle két szeletet és leültem az asztalhoz. Közben dúdoltam egy dalt. Lassan megettem a kaját és visszamentem a többiekhez.
-Kéne valami nasi.-néztem szomorúan az ajtóba a többiekre.
-Nocsak, nocsak. Niall kettő.-röhögött Harry.
-Hahahah, de vicces.-nyújtottam ki a nyelvem.
-Egyébként nincs itthon semmi kaja.-ordítottam a többieknek a konyhából.
-Akkor menjünk el bevásárolni.-ugrott elém Niall bezsongva.
-Legfeljebb ti, én nem.-nevettem és az 5 fiúra mutattam. Hiába hogy aludtam, nagyon fáradt voltam és elhatároztam hogy ez a nap a lustálkodásról fog szólni.
-Akkor mi elmentünk.-köszönt Liam és búcsúzóul megcsókolt. Kicsit aggasztott hogy, egyedül mennek a fiúk vásárolni, de egyszer nekik is meg kell tanulni. Miközben elmentek a fiúk a lányokkal kitakarítottunk. Kivétel Traci. 1 óra múlva a fiúk is megjöttek. Kikerekedett szemekkel néztem amikor megláttam hogy miket vásároltak.
-Basszus.-fogtam a fejem.
-Mi baj?-kérdezte nevetve Niall.
-Szerinted nincs semmi baj Niall? 40 pudingot vettetek fölöslegesen.-néztem a tornyosuló édességre.
-De hát azt mondtad hogy valami édességet akarsz enni.-röhögött Harry.
-Igen, de nem 1 hónapig csak pudingot.-nevettem kínomba.
-Liam, azt hittem hogy legalább neked van egy csöppnyi eszed.-nézte rá.
-Én mondtam nekik hogy ne.-mentegetőzött. Ekkor a lányok is bejöttek a konyhába. Nem hittek a szemüknek.
-Na, de mindegy is, legalább nem az én pénzemen vettétek.-nevettem és elvettem egy csokisat majd egy kanalat. Lassan felmentem az emeletre Liam szobájába. Mivel egy kicsit kezdett kényelmetlen lenni a cucc amiben vagyok ezért kivettem Liamtől egy pólót és egy macinadrágot. Gyorsan átvettem és behuppantam az ágyba. A 101 kiskutya még mindig ment, így hát azt kezdtem nézni és közben elpusztítani a pudingot. 30 perc múlva Liam is csatlakozott. Szerencsére hozott még pudingot.
-Ugye nem haragszol?-nézett a szemembe és leült mellém.
-Nem. Holnap én úgyis elmegyek Eleanorral kaját venni.-nevettem és az arcára kentem egy kicsi pudingot.
-Ó szóval így állunk?-nézett ravaszul. Gyorsan felálltam az ágyról és felkaptam a takarót pajzsnak. Liam belemarkolt a pudingba és közeledett felém.
-Liam légyszíves ne.-röhögtem. Egyszer csak a szekrénynek ütköztem. Liam elért hozzám. Lágyan megcsókolt, természetesen vissza csókoltam, majd hirtelen az arcomra és az orromra kente a csokis pudingot.
***
-Úristen.-ültem fel az ágyon.
-Mi a baj?-röhögött Liam és ő is felült.
-Nézz végig a szobán.-nevettem.
-Csak egy kicsit pudingos.-nézett szét.
-Kicsit.-álltam fel és elindultam ki a szobából.
-Hova mész?-hallottam a hangot.
-Csak lefürdök.-mondtam és kimentem a szobából. Még lementem a többiekhez a konyhába elköszönni, majd felmentem a szobámba, egyenesen a fürdőbe. Levetkőztem és beálltam a zuhany alá. Engedtem hogy a meleg víz átjárja a testem. Mikor kész lettem egy törölközőt magamra tekertem és gyorsan felvettem egy bugyit és egy pólót, majd átosontam Liamhez. Ő már az ágyban volt. Befeküdtem mellé és átölelt. Még tévéztünk egy kicsit majd lassan elaludtunk.
Nagyon sajnálom hogy ilyen rövid lett.:( De majd ha otthon leszek hosszabb részt írok nektek!:)

8 megjegyzés: